Besøg Biblioteksvagten på Facebook Besøg Biblioteksvagten på Twitter Besøg Biblioteksvagten på Instagram biblioteksvagten.dk
Forsiden »

Vipassana meditation

Spørgsmål

Hej jeg søger en bog om Vipassana meditstion the art of living. Men på dansk hvis den findes som lydbog kan det godt være på engelsk.
Jeg har dog søg i mane hjemmesider med lydbøger
uden at finde den. Jeg har spurte organisationen i danmark, men ikke fået svar.
Jeg bruger Nærum Bibliotek

Svar

Hej Svend Åge

Bogen er ikke oversat til dansk, men der findes en engelsk bog af S.N.Goenka på bibliotek.dk, som er den samlede base af bøger i Danmark:

The art of living : Vipassana meditation as taught by S.N. Goenka : based on the lectures and writings of S. N. Goenka (Engelsk)
https://bibliotek.dk/linkme.php?rec.id=810010-katalog%3A000513769
Bogen er skrevet af William Hart i 1987.

For at bestille bogen på bibliotek.dk, skal du have lavet et login her. Det er gratis. Herefter vælger du Nærum bibliotek som dit afhentnings bibliotek. Så får du besked på sms eller mail, når bogen er kommet hjem til dig.

Der findes desværre ikke lydbøger på denne titel, hverken på dansk eller engelsk. Der er heller ikke lavet lydbøger med andre titler om emnet, som kan bestilles på danske biblioteker.

Men på nettet har du mulighed for at købe engelske lydbøger, se f.eks. her:
https://store.pariyatti.org/Audiobooks_c_40.html

Jeg håber det er svar nok til dig.

Kontakt os endelig igen, hvis du får brug for yderligere hjælp, eller har andre spørgsmål.NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Spørgsmål til Biblioteksvagten

Novelle eller film og samarbejde
Hej biblioteksvagt:) Jeg arbejder i øjeblikket på min 10. klasses afgangsprøve i dansk, hvor jeg har valgt at analysere en artikel med fokus på samarbejde. I forbindelse med dette ...

Læs Biblioteksvagtens svar her >>