Besøg Biblioteksvagten på Facebook Besøg Biblioteksvagten på Twitter Besøg Biblioteksvagten på Instagram biblioteksvagten.dk
Forsiden »

Nyt spørgsmål

Spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til Filmstriben.dk?

Svar

Hvis du sidder derhjemme kan du gå direkte ind på hjemmesiden: filmstriben.dk, og finde den film, du gerne vil se, trykke på "play" knappen midt på billedet og så angive dine lånerdetaljer (Cpr. og Kode) og dit lokale kommunebibliotek - hvis de altså abonnerer på tjenesten.

Derefter har du adgang til at se og gense filmen lige så meget du vil i 24 timer. Når de 24 timer er gået, er lånet udløbet og der skal bruges et nyt lån fra kvoten, hvis du gerne vil se filmen igen.

Hvis du sidder på biblioteket, skal du vælge "se kort- og dokumentarfilm på biblioteket" oppe i øverste højre hjørne af skærmen og så klikke på den film du gerne vil se og på play-knappen.

På denne side: http://www.dbc.dk/produkter-services/digitale-indholdstjenester/filmstriben.dk#L%C3%A5n film p%C3%A5 biblioteket kan du læse lidt om hvordan filmstriben.dk fungerer, hvilke browsere og hvilken hardware der understøtter den og andre brugbare ting.

 NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Spørgsmål til Biblioteksvagten

Biografi om skuespillerinden Ellen Gotschalch
Har I en biografi om skuespillerinden Ellen Gotschalch. Hvis I har det vil jeg meget gerne skrives til at låne den. ...

Læs Biblioteksvagtens svar her >>