biblioteksvagten.dk
Forsiden »

Morning has broken - dansk tekst

Spørgsmål

Hvor finder jeg den danske tekst til
Morning has broken?

Svar

Uha - den er lidt svær.

Teksten er skrevet af Thøger Olesen og sangen har fået den danske titel: Daggryets finger. Den er indsunget på grammofonplade i 1972 på pladeselskabet Odeon af sangeren Poul Rudi (kendt fra Four Jacks).

Desværre har det ikke været muligt at finde teksten til sangen, og grammofonpladen haves kun på Statsbiblioteket, hvorfra den ikke kan hjemlånes.
Måske vil det dog være muligt at få lov til at aflytte den dér, hvis du har mulighed for détNB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive.

Kommentarer
Kommentar indsat den 06-02-2009 af Solveig Johansen Holger Lissner har skrevet en dansk tekst til Cat Stevens :Morning has broken.
Han kaldet den; Lyset er kommet
Kommentar indsat den 01-12-2012 af Hans - J. Stumpf Sangen findes i adventistkirkens salmebog under nummeret 528. Den er af Eleanor Farjeon af 1931.


Indsæt en kommentar »»


Spørgsmål til Biblioteksvagten

Så længe skuden kan gå af Jesper Klein
Hvor finder jeg teksten til "Så længe skuden kan gå" oversat af Jesper Klein? Beklager den lange ventetid. Mit materiale blev sendt tilbage, mens jeg var væk i julen, så det sk ...

Læs Biblioteksvagtens svar her >>