biblioteksvagten.dk
Forsiden »

Sangen: Dagen i dag er din, min ven

Spørgsmål

Jeg søger en sang, låneren mener, at den begynder således:
Dagen i dag er din, min ven ..

Svar

Jeg tror helt sikkert, at der tænkes på sangen, som kan ses på dette link:
http://www.dorrit.dk/dagen_i_dag.htm
På dette website har sangen 4 vers, mens sangen på websitet www.festsange.dk gengives med kun 3 vers.
Iflg. www.festsange.dk er teksten til sangen skrevet af Anna Thorstein (registret ved KODA Gramex), og jeg kan oplyse, at de 3 første vers er identiske, så hvor det 4. vers på websitet www.dorrit.dk stammer fra, ved jeg desværre ikke, men det er da muligt at det 4. vers er skrevet af personen bag websitet.
(Der gives på sitet mulighed for at sende en mail til "Dorrit", så du kan evt. spørge hende, hvorfra hun har det 4. vers.)

Sangen synges på melodien "Oppe på bjerget", som oprindeligt er skrevet af Meredith Willson i 1954, under titlen "I see the moon".
Noderne til sangen kan ses i Imudico's melodibog, bd. 8.NB! Eksterne link i denne besvarelse fungerede da svaret blev afsendt. De er ikke blevet kontrolleret siden og kan være blevet inaktive

Kommentarer
Kommentar indsat den 16-02-2013 af Anna Thorstein Sangen, som jeg skrev, da min mand skulle dø i 1985, har kun de tre omtalte vers. Det fjerde hører ikke til min sang.
Horsens den 16-2-2013"


Indsæt en kommentar »»


Spørgsmål til Biblioteksvagten

Srp-opgave - indiske kastesystem
Jeg søger noget materiale om religionhistorisk baggrund for Indiens kastesystem. Det er til min SRP opgave, som jeg skal begynde på om 1 uge. Jeg arbejder med fagene: Religion og E ...

Læs Biblioteksvagtens svar her >>